top of page

Jeanette is een lieve, vrolijke oprechte vrouw.

Ik heb gisteren telefonisch consult gehad. Het was zo'n fijn gesprek. Ze zei dingen tegen mij wat ze niet kon weten. Ze gaf me advies en ze gunt iedereen alle geluk toe. Dingen die ze door kreeg is waar. Het heeft mij enorm geholpen en voel me daardoor wat opgelucht. Voor mij is Jeanette een engel met hart van goud. Dank je wel Jeanette en een dikke knuffel van mij met veel kusjes


Asmae. Geplaatst op september 22 , 2021

Jeanette heeft me een doortastende, heldere reading en feedback gegeven, waardoor ik weer overzicht kreeg en mijn voeten op de grond voelde. Ze is een warme en fijne vrouw. Ze wist al direct kloppende dingen te vertellen over mij, na alleen het noemen van mijn naam. Ik neem je adviezen ter harte. Hartelijk dank Jeanette! 

Levina. Geplaatst november 2, 2020 

Je bent voor mij een topper. Je geeft duidelijke eerlijke antwoorden op de vragen die ik je stelde. Je weet waar je het over hebt en je weet waar je mee bezig bent. Alle adviezen en tips die je me hebt aangereikt ga ik iets mee doen. Voor dat ik je belde was ik erg onrustig, maar ik merkte nadat ik je had gesproken ik me weer goed voelde. Ik had jou gewoon even nodig. Nogmaals hartelijk dank Jeanette.

Annoniem. Geplaatst juli 29, 2020 

Ik heb een heel goed gesprek gehad met haar. Ik ben nu weer een stapje verder, zodat ik de draad weer kan oppakken. Dus mensen, als je even ergens niet uitkomt gewoon deze lieve zachte eerlijke vrouw bellen. Dank je wel voor je tijd.

Annoniem. Geplaatst juli 3, 2020 

Lieve Jeanette, wat ben jij een fijn mens. De dingen die je doorkrijgt staan heel helder en kloppen precies. Ik ga er mee bezig en hoop dat het goed komt met mij en Joyce!! Nogmaals bedankt!

Stefan. Geplaatst juni 17, 2020 

Ik wou een recensie plaatsen via Marktplaats, maar dat wou mij helaas niet lukken. Daarom maar zo! Van mij krijgt Jeanette een 10. Ze heeft veel kennis van haar vakgebied en weet wat ze doet. Ze is nuchter, eerlijk en heeft een prettige uitstraling. Mede door haar vele ervaringen heeft ze mij inzichten gegeven en kunnen inspireren. Bedankt voor het heerlijke gesprek, ik ga met al je adviezen en wijze raad aan de slag! Lieve groetjes

Mel. Geplaatst juni 6, 2020 

Ik heb een consult bij Jeanette gehad. Ze heeft mijn familiesituatie in een aantal rake punten besproken. Ik hoefde niets te zeggen maar ze gaf feilloos weer wat er speelde en hoe ik daarmee het beste om kon gaan.Zo kreeg ik een mooie bevestiging van mijn ontwikkeling en een paar goede adviezen. Veel inzichten gekregen waar ik verder mee kan. Jeanette is heel concreet en niet zweverig.Kortom een heel prettig en verhelderend gesprek.

Thomas. Geplaatst April 25, 2020 

Ik heb bij Jeanette een telefonisch consult gehad voor een half uur. In die tijd hebben we een goed beeld kunnen krijgen over mijn vroege wakker worden, dingen uitgesloten en een belangrijke tip meegekregen. Jeanette is vlot, duidelijk en eerlijk. Ik beveel haar zeker aan.

Elles. Geplaatst October 27, 2019 

Dag Jeanette, bedankt voor je gesprek, ga er zeker wat mee doen. Zoals afgesproken word vervolgd, bedankt nogmaals. Je weet waar je over praat!

C. Geplaatst January 27, 2019 

Jeanette is een top vrouw! Fijne vertrouwde persoonlijkheid, zegt waar het opstaat en zal er niet omheen draaien. Heeft mij geholpen zowel op werk gebied als op gebied in de liefde en alles tot nu toe wat ze heeft gezegd klopte als een bus. Is een vrouw waar ik uren mee aan de telefoon kan hangen en die ik ook snel terug zou bellen. De beste paragnost die ik tot nu toe in mijn leven gesproken heb. Top vrouw! bedankt!

Geplaatst June 15, 2018 

Ik heb vanmiddag een leuke gesprek gevoerd .het advies en wat zij over mij zei klopte precies. Ik neem haar raad en advies ook aan. Bedankt voor de bevestiging die ik nodig had groet​

G. geplaatst op May 13, 2018 

Een paar weken geleden ben ik bij Jeanette geweest voor een consult. Zij wist dingen te vertellen die ze absoluut niet kon weten. Zij heeft mij echt geholpen waardoor ik verder kan. Kan Jeanette dan ook zeker aanraden. Ik zal zeker nog eens een afspraak maken. Ze had telefonisch doorgegeven dat zij een aantal zaken niet niet doet en dat ze je dan zou doorverwijzen. Ik heb hier dan ook niet om gevraagd. Na het consult gaf ze nog iets aan waar verandering in zal komen terwijl zij hier niets mee deed. Jeanette ga zo door.

Inez. geplaatst op Aug 24, 2017 

Een duidelijk en (h)eerlijk consult. Voor mij de bevestiging van een aantal zaken die ik zelf ook al gevoeld had. Vinger op de zere plek zonder ze zelf te hebben aangegeven. Kaarten gaven nog meer inzicht. Kan niet wachten tot het verder gaat. Geeft veel rust. Vijf jaar terug had ze in alles gelijk en zoals het nu gaat wederom. Dank je wel.

Petra. geplaatst op Feb 22, 2017 

'Mijn ervaring met Jeannette is heel prettig geweest. Ze kwam op mij heel 'recht toe, recht aan', over en heeft mij goed verder geholpen. Ze weet waar ze het over heeft en weet informatie op een leuke, ontspannen en vooral duidelijke manier over te brengen. Lekker nuchter en zeer zorgvuldig.'

van den Anker. geplaatst op Feb 16, 2016 

vorige week woensdag een reading bij je gehad. herkenbaarheid, bevestiging en aanmoediging heb ik ervaren. Een aantal zinnen kwamen bij mij recht in het hart aan en hebben me zeker weer even gesterkt in mijn eigen kracht en kunnen. zo kan ik weer blijven staan. dank je wel!

Iris. geplaatst op Feb 8, 2016 

Ze heeft dingen gezeg dat niemand kon weten ,en ze had wat voor speeld en is ook uit gekomen .

Humo. geplaatst op Jan 8, 2016 

Twee maanden geleden heb ik een consult gehad. Het gesprek verliep uitstekend. Ik heb aan alle vragen antwoorden gekregen, op een heel vriendelijke manier. Ik kreeg een uitgebreide uitleg van gebeurtenissen en situaties van mijn leven. Informatie waarvan ik nog nooit bewust ben geweest. Jeanette is een heel warm en vriendelijk mens. Ik heb naar mijn idee de consultant die mij ook in de toekomst zal bijstaan, gevonden! Dank je wel, Jeanette! Ik heb jouw advies gevolgd en dat begint nu zijn vruchten af te werpen!!!!!! Tot gauw!

Svetla. geplaatst op Feb 10, 2015 

Vanmorgen gebeld, kreeg antwoordapparaat en werd al vlot teruggebeld. Vervolgens een afspraak gemaakt en dat kon al een half uurtje later. Prettig consult gehad. Op mijn vragen mbt familieproblemen kreeg ik concrete antwoorden. Hartelijk dank voor je tijd en de manier waarop je mij te woord stond. Vriendelijke groeten, RJ

R.J. geplaatst op Dec 29, 2014 

Vanmiddag een telefonisch consult met Jeanet gehad.een indrukwekkend en bijzonder gesprek. Ontving een foto van de kaarten die ze voor me getrokken had. Kippenvel kreeg ik van haar bevindingen. Mooi mens

Alberto. geplaatst op Oct 26, 2014 

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page