top of page

Het " hoe " staat hiernaast uitgebreid beschreven bij Helderziend etc. maar nu even in het kort : Ik krijg mijn informatie door van iemands stem, of energie. Ik krijg dan vaak eerst gevoelens, emoties, en beelden. Daarnaast kan ik een inzicht krijgen waarbij ik kan voelen of iets wel of niet gebeurd, en vaak ook het “waarom” Soms gebeurt dit al na een paar woorden, soms duurt het langer. Ook kan ik dierbaren, levend of overleden, doorkrijgen, of contact maken met jouw gids.

Daarnaast kan ik fotolezen, die kun je me mailen (of meenemen) en werk ik veel met engelen (Tarot) kaarten, dus ook voor alleen een kaartlegging kun je bij me terecht.

Ik beschouw mijzelf als vrij nuchter (ik ben en blijf natuurlijk een echte Fries).

Verder vertel ik je wat je mòet horen..en niet wat je wìl horen. Als ik het antwoord op je vraag niet weet, zal ik dit ook gewoon zeggen. Ik merk wel dat mensen daar soms boos over worden, maar als ik iets niet kan of mag zien, zal dat een reden hebben. Daarnaast ben ik gelukkig ook niet Alleswetend, maar Helder-wetend.

Verdrongen herinneringen, trauma's, en aanwezige patronen zijn voor mij makkelijk te zien. Terwijl de persoon met wie ik "werk" deze puzzelstukjes vaak nog niet heeft geplaatst voor zichzelf maar hier wel problemen door heeft. Dit vereist uiteraard de nodige voorzichtigheid en ik ga hier ook zeer zorgzaam mee om.

Ik ben in staat om aan te voelen wat de persoon wel of nog niet aan kan, en in het geval dat ik merk dat het tè veel zou zijn, dan zeg ik dat ook.

Coaching / Bemiddeling

Hebben jij en je partner relatieproblemen en komen jullie er samen niet uit? Denken jullie er over na om hulp te zoeken hierbij? Of hebben jullie al hulp gezocht maar werden jullie niet begrepen?

Soms is de stap om naar een reguliere hulpverlener (maatschappelijk werker of relatietherapeut) te groot, door wat voor reden dan ook.

Bij mij kun je terecht voor coaching en bemiddeling. Ik help jullie weer naar elkaar te luisteren en elkaar ook echt te horen. Dit doe ik in mijn praktijk, of bij jou thuis, maar nooit aan de telefoon!

Workshop "in contact met je innerlijke kind" 

Hierbij neem ik je mee terug naar de periode(n) waar je problemen zijn begonnen.

Dus de kern. Zie het als een ui, waarbij je eerst door alle lagen heen moet om bij de kern te komen. Zo is het ook met je innerlijke kind. Steeds vaker merk ik dat mensen niet of nauwlijks in contact staan met hun innerlijke kind, waardoor er problemen ontstaan met o.a. verkeerde partner -keuzes, bindings angst, verlatings angst, alcohol en/of drank misbruik en zelfs problemen op de werkvloer door een verkeerde opstelling naar je baas of juist personeel. Vaak heeft dit te maken met je verleden..zoals, een onbereikbare vader of moeder, gespest zijn op school, het gevoel dat je er nooit bijhoorde..en nog veel meer.

bottom of page